About Me

ErieAdn Pictures menyediakan perkhidmatan fotografi di Terengganu, Kelantan & juga Pahang untuk majlis-majlis istimewa anda. Selain itu kami juga sedia menerima tempahan dari seluruh Malaysia untuk pelanggan-pelanggan yang memerlukan perkhidmatan fotografi dari kami.

Konsep fotografi dari kami adalah modern, formal & kandid.

Selain daripada perkhidmatan fotografi perkahwinan, kami juga menyediakan khidmat fotografi untuk Majlis Pertunangan, Sambut Menantu, Resepsi, Malam Berinai, Harijadi, Konvokesyen, Korporat, Potret, Family, rekabentuk, produk, studio dan pelbagai lagi.

Kami menyediakan pelbagai pilihan pakej yang menarik dengan harga yang sangat berpatutan sesuai dengan kehendak pelanggan dan ianya juga akan mampu memberikan kenangan terindah diabadikan selamanya dalam bentuk fotografi untuk tatapan sepanjang hayat & generasi yang akan datang.

ErieAdn Pictures begitu komited terhadap kepuasan pelanggan dalam perkhidmatan yang kami sediakan. Oleh itu besarlah harapan kami semoga semua pelanggan kami dapat bersama dengan kami lagi diwaktu yang akan datang. InsyaAllah.